pilar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pilar

basa Jawa[besut]

pilar

  1. (kayu lsp) sigaran.








Kata kunci/keywords: arti pilar, makna pilar, definisi pilar, tegese pilar, tegesipun pilar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.