pilis

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pilis

basa Jawa[besut]

pilis

  1. dilariki pilis.








Kata kunci/keywords: arti pilis, makna pilis, definisi pilis, tegese pilis, tegesipun pilis
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.