pilulusan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pilulusan

basa Jawa[besut]

pilulusan

  1. krama/ngoko ak idin, palilah;;
Kacocogna karo lulus.








Kata kunci/keywords: arti pilulusan, makna pilulusan, definisi pilulusan, tegese pilulusan, tegesipun pilulusan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.