pilus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pilus

basa Jawa[besut]

pilus

  1. krama/ngoko araning panganan.








Kata kunci/keywords: arti pilus, makna pilus, definisi pilus, tegese pilus, tegesipun pilus
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.