pilus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

pilus

basa Jawa[besut]

pilus

  1. krama/ngoko araning panganan.








Kata kunci/keywords: arti pilus, makna pilus, definisi pilus, tegese pilus, tegesipun pilusBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org