pilus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

pilus

basa Jawa[sunting]

pilus

  1. krama/ngoko araning panganan.








Kata kunci/keywords: arti pilus, makna pilus, definisi pilus, tegese pilus, tegesipun pilusBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=pilus&oldid=103245"