pinal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pinal

basa Jawa[besut]

pinal

  1. krama/ngoko penal.








Kata kunci/keywords: arti pinal, makna pinal, definisi pinal, tegese pinal, tegesipun pinal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.