pincang

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

pincang krama/ngoko

  1. ora jêjêg;
  2. jonjang (ênggone mlaku);
  3. ent ora timbang, ora ganêp, kurang.







Kata kunci/keywords: arti pincang, makna pincang, definisi pincang, tegese pincang, tegesipun pincang

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.