pine

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pine

basa Jawa[besut]

pine

Kacocogna karo kapine.







Kata kunci/keywords: arti pine, makna pine, definisi pine, tegese pine, tegesipun pine

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.