pine

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pine

basa Jawa[besut]

pine

Kacocogna karo kapine.








Kata kunci/keywords: arti pine, makna pine, definisi pine, tegese pine, tegesipun pine
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.