ping

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

ping

basa Jawa[besut]

ping

  1. ditangkarake, ditikêlake (tmr. cacah).








Kata kunci/keywords: arti ping, makna ping, definisi ping, tegese ping, tegesipun ping
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.