Menyang kontèn

pinggang

Saka Wikisastra, bausastra mardika

pinggang

basa Jawa[besut]

pinggang

  1. (Kw) bangkékan.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti pinggang, makna pinggang, definisi pinggang, tegese pinggang, tegesipun pinggang

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.