pinggang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pinggang

basa Jawa[besut]

pinggang

  1. (Kw) bangkekan.








Kata kunci/keywords: arti pinggang, makna pinggang, definisi pinggang, tegese pinggang, tegesipun pinggang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.