pinta

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

pinta

basa Jawa[besut]

pinta

  1. ak pêpancèn.








Kata kunci/keywords: arti pinta, makna pinta, definisi pinta, tegese pinta, tegesipun pinta
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org