pinton

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pinton

basa Jawa[besut]

pinton

  1. krama/ngoko barang kang dianggo conto (arêp diêdol lsp);








Kata kunci/keywords: arti pinton, makna pinton, definisi pinton, tegese pinton, tegesipun pinton
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org