pintu air

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pintu air

basa Jawa[besut]

pintu air

  1. krama/ngoko gêjligan ing kalenan.








Kata kunci/keywords: arti pintu air, makna pintu air, definisi pintu air, tegese pintu air, tegesipun pintu air
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.