pipa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

pipa krama/ngoko

  1. sambungan rokok, srutu lsp;
  2. wuluhan wêsi, gêlas lsp;
  3. blombongan dalan kêbul ing pabrik, sêpur lsp.








Kata kunci/keywords: arti pipa, makna pipa, definisi pipa, tegese pipa, tegesipun pipaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org