pipa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

pipa krama/ngoko

  1. sambungan rokok, srutu lsp;
  2. wuluhan wêsi, gêlas lsp;
  3. blombongan dalan kêbul ing pabrik, sêpur lsp.








Kata kunci/keywords: arti pipa, makna pipa, definisi pipa, tegese pipa, tegesipun pipa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.