pipa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

pipa krama/ngoko

  1. sambungan rokok, srutu lsp;
  2. wuluhan wêsi, gêlas lsp;
  3. blombongan dalan kêbul ing pabrik, sêpur lsp.








Kata kunci/keywords: arti pipa, makna pipa, definisi pipa, tegese pipa, tegesipun pipaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=pipa&oldid=101495"