pipi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pipi

basa Jawa[besut]

pipi

  1. krama/ngoko pangarasan ki peranganing rai ing sadhuwuring wang;








Kata kunci/keywords: arti pipi, makna pipi, definisi pipi, tegese pipi, tegesipun pipi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.