pipis

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pipis

basa Jawa[besut]

pipis

  1. watu pêsagi piranti dianggo mipis.







Kata kunci/keywords: arti pipis, makna pipis, definisi pipis, tegese pipis, tegesipun pipis

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.