pipis

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pipis

basa Jawa[besut]

pipis

  1. watu pêsagi piranti dianggo mipis.








Kata kunci/keywords: arti pipis, makna pipis, definisi pipis, tegese pipis, tegesipun pipis
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org