pir

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

pir (Wl) krama/ngoko

  1. wilahan waja tipis lan mêndal (ing rodha kreta, uwêr jam lsp);
  2. (utawa cikar pir) kreta arodha loro;
  3. êngg plênthong listrik.








Kata kunci/keywords: arti pir, makna pir, definisi pir, tegese pir, tegesipun pir
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org