pira

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pira

basa Jawa[besut]

pira

  1. pc ora bangêt, ora mingsra;;
Kacocogna karo mira, sapira.








Kata kunci/keywords: arti pira, makna pira, definisi pira, tegese pira, tegesipun pira
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.