pirit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pirit

basa Jawa[besut]

pirit

  1. krama/ngoko ak
Kacocogna karo pirid.








Kata kunci/keywords: arti pirit, makna pirit, definisi pirit, tegese pirit, tegesipun pirit
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org