pirma

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pirma

basa Jawa[besut]

pirma

  1. krama/ngoko ak kawêlasan;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti pirma, makna pirma, definisi pirma, tegese pirma, tegesipun pirma

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.