pirus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pirus

basa Jawa[besut]

pirus

  1. (Ar) krama/ngoko intên ijo.







Kata kunci/keywords: arti pirus, makna pirus, definisi pirus, tegese pirus, tegesipun pirus

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.