pis

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pis

basa Jawa[besut]

pis

  1. pc ora dipaèlu, dirèmèhake bae.







Kata kunci/keywords: arti pis, makna pis, definisi pis, tegese pis, tegesipun pis

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.