pis

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pis

basa Jawa[besut]

pis

  1. pc ora dipaèlu, dirèmèhake bae.








Kata kunci/keywords: arti pis, makna pis, definisi pis, tegese pis, tegesipun pis
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.