pisah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pisah

basa Jawa[besut]

pisah

  1. krama/ngoko ora utawa mari gandhèng (-kumpul, -sambung);







Kata kunci/keywords: arti pisah, makna pisah, definisi pisah, tegese pisah, tegesipun pisah

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.