pista

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

pista krama/ngoko

  1. riyaya gêdhèn;
  2. (utawa pistan) êngg tayuban;
  3. kasukan mangan enak bêbarêngan wong akèh.








Kata kunci/keywords: arti pista, makna pista, definisi pista, tegese pista, tegesipun pista
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org