piston

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

piston

basa Jawa[besut]

piston

  1. krama/ngoko obat ing patrum utawa ing panithiking bêdhil.








Kata kunci/keywords: arti piston, makna piston, definisi piston, tegese piston, tegesipun piston
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.