Menyang kontèn

pit

Saka Wikisastra, bausastra mardika

pit

basa Jawa[besut]

pit

  1. êngg pitmotor pit dilakokaké mesin montor.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti pit, makna pit, definisi pit, tegese pit, tegesipun pit

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.