pit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pit

basa Jawa[besut]

pit

  1. êngg pitmotor pit dilakokake mêsin montor.








Kata kunci/keywords: arti pit, makna pit, definisi pit, tegese pit, tegesipun pit
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.