pit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

pit

basa Jawa[besut]

pit

  1. êngg pitmotor pit dilakokake mêsin montor.








Kata kunci/keywords: arti pit, makna pit, definisi pit, tegese pit, tegesipun pitBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org