pitênah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

pitênah (Ar) krama/ngoko

  1. dipanggawe, dipialani (sarana gunabisa, reka lsp);
  2. panguman-uman, panyamah;








Kata kunci/keywords: arti pitênah, makna pitênah, definisi pitênah, tegese pitênah, tegesipun pitênah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.