piyak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

piyak

basa Jawa[besut]

piyak

  1. krama/ngoko sumisih ngiwa nêngên;








Kata kunci/keywords: arti piyak, makna piyak, definisi piyak, tegese piyak, tegesipun piyak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.