plaga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

plaga

basa Jawa[besut]

plaga

  1. (Kw) ak kêthèk;;
Kacocogna karo plawaga.







Kata kunci/keywords: arti plaga, makna plaga, definisi plaga, tegese plaga, tegesipun plaga

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.