plana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

plana

basa Jawa[besut]

plana

  1. krama/ngoko ak lapak.








Kata kunci/keywords: arti plana, makna plana, definisi plana, tegese plana, tegesipun plana
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org