plana

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

plana

basa Jawa[besut]

plana

  1. krama/ngoko ak lapak.







Kata kunci/keywords: arti plana, makna plana, definisi plana, tegese plana, tegesipun plana

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.