plato

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

plato

basa Jawa[besut]

plato

  1. (Wl) krama/ngoko palêmahan wrata ing pagunungan.








Kata kunci/keywords: arti plato, makna plato, definisi plato, tegese plato, tegesipun plato
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org