plonco

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

plonco krama/ngoko

  1. pêntil sêmangka;
  2. ent pc isih ênom, durung duwe kupiya;
  3. êngg pc gundhul plonthos;
  4. êngg pc Wlanda pranakan.








Kata kunci/keywords: arti plonco, makna plonco, definisi plonco, tegese plonco, tegesipun plonco
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.