plus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

plus

basa Jawa[sunting]

plus

  1. pc plêk (padha rupane, trêp);;
Kacocogna karo cêplus.








Kata kunci/keywords: arti plus, makna plus, definisi plus, tegese plus, tegesipun plusBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=plus&oldid=101251"