plus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

plus

basa Jawa[besut]

plus

  1. pc plêk (padha rupane, trêp);;
Kacocogna karo cêplus.








Kata kunci/keywords: arti plus, makna plus, definisi plus, tegese plus, tegesipun plusBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org