plus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

plus

basa Jawa[sunting]

plus

  1. pc plêk (padha rupane, trêp);;
Kacocogna karo cêplus.








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=plus&oldid=53213"