plus

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

plus

basa Jawa[besut]

plus

  1. pc plêk (padha rupane, trêp);;
Kacocogna karo cêplus.







Kata kunci/keywords: arti plus, makna plus, definisi plus, tegese plus, tegesipun plus

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.