Menyang kontèn

pokok

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

pokok krama/ngoko

  1. pok utawa lajering wit;
  2. êngg pc asal;
  3. êngg pc baku(ning rembug lsp);
  4. wong kang baku (dedunung, nganggo lsp);
  5. pawitan (kang dianggo makarya, dedagangan lsp);
  6. pc kang becik dhéwé;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti pokok, makna pokok, definisi pokok, tegese pokok, tegesipun pokok

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.