pokol

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pokol

basa Jawa[besut]

pokol

  1. pc dijalukake rêmbug marang pokrul.







Kata kunci/keywords: arti pokol, makna pokol, definisi pokol, tegese pokol, tegesipun pokol

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.