pokrul-jendral

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pokrul-jendral

basa Jawa[besut]

pokrul-jendral

  1. (Wl) krama/ngoko pangarêping bêbadan ing pangadilan luhur.








Kata kunci/keywords: arti pokrul-jendral, makna pokrul-jendral, definisi pokrul-jendral, tegese pokrul-jendral, tegesipun pokrul-jendral
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org