polèt

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

polèt

basa Jawa[besut]

polèt

  1. krama/ngoko très, sêtrip ing lêngênan.








Kata kunci/keywords: arti polèt, makna polèt, definisi polèt, tegese polèt, tegesipun polèt
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.