polèt

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

polèt

basa Jawa[besut]

polèt

  1. krama/ngoko très, sêtrip ing lêngênan.








Kata kunci/keywords: arti polèt, makna polèt, definisi polèt, tegese polèt, tegesipun polèt
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org