pola

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

pola krama/ngoko

  1. ak tuladha, conto;
  2. gambar bathikan ing dluwang dianggo blak bathikan.








Kata kunci/keywords: arti pola, makna pola, definisi pola, tegese pola, tegesipun pola
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org