politik

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

politik (Wl) krama/ngoko

  1. babagan iguhing ngêrèh nêgara;
  2. pc reka kang ora barès.







Kata kunci/keywords: arti politik, makna politik, definisi politik, tegese politik, tegesipun politik

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.