politik

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

politik (Wl) krama/ngoko

  1. babagan iguhing ngêrèh nêgara;
  2. pc reka kang ora barès.








Kata kunci/keywords: arti politik, makna politik, definisi politik, tegese politik, tegesipun politik
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org