polo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

polo

basa Jawa[besut]

polo

  1. krama/ngoko utak, utêk.








Kata kunci/keywords: arti polo, makna polo, definisi polo, tegese polo, tegesipun polo
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.