polok

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

polok

basa Jawa[besut]

polok

  1. krama/ngoko kêmiri sikil.







Kata kunci/keywords: arti polok, makna polok, definisi polok, tegese polok, tegesipun polok

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.