polong

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

polong krama/ngoko

  1. woh cêngkèh;
  2. bangsaning kacang, kapri lsp.








Kata kunci/keywords: arti polong, makna polong, definisi polong, tegese polong, tegesipun polong
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org