poma

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Poma

basa Jawa[besut]

poma

  1. ak sing têmênan.








Kata kunci/keywords: arti poma, makna poma, definisi poma, tegese poma, tegesipun poma
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.