pompa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pompa

basa Jawa[besut]

pompa

  1. (Wl) krama/ngoko piranti dianggo nyêmprotake banyu (angin);








Kata kunci/keywords: arti pompa, makna pompa, definisi pompa, tegese pompa, tegesipun pompa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.