pompa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

pompa

basa Jawa[besut]

pompa

  1. (Wl) krama/ngoko piranti dianggo nyêmprotake banyu (angin);








Kata kunci/keywords: arti pompa, makna pompa, definisi pompa, tegese pompa, tegesipun pompaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org