Menyang kontèn

ponjèn

Saka Wikisastra, bausastra mardika

ponjèn

basa Jawa[besut]

ponjèn

  1. krama/ngoko ak kanthongan wadhah jamu-jamu (bumbon crakèn);







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti ponjèn, makna ponjèn, definisi ponjèn, tegese ponjèn, tegesipun ponjèn

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.