Menyang kontèn

popol

Saka Wikisastra, bausastra mardika

popol

basa Jawa[besut]

popol

  1. krama/ngoko gapuk sarta padha cepot (tmr. kayu)







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti popol, makna popol, definisi popol, tegese popol, tegesipun popol

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.