popol

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

popol

basa Jawa[besut]

popol

  1. krama/ngoko gapuk sarta padha cêpot (tmr. kayu)








Kata kunci/keywords: arti popol, makna popol, definisi popol, tegese popol, tegesipun popol
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.