popor

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

popor krama/ngoko

  1. kayu dianggo madal (nyodhog), kayu garaning bêdhil;
  2. (prang popor) br pêrang amuk-amukan
Kacocogna karo
  • por.







Kata kunci/keywords: arti popor, makna popor, definisi popor, tegese popor, tegesipun popor

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.