popor

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

popor krama/ngoko

  1. kayu dianggo madal (nyodhog), kayu garaning bêdhil;
  2. (prang popor) br pêrang amuk-amukan
Kacocogna karo
  • por.








Kata kunci/keywords: arti popor, makna popor, definisi popor, tegese popor, tegesipun popor
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org