por

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

por

basa Jawa[besut]

por

  1. pc diuja sakatoge








Kata kunci/keywords: arti por, makna por, definisi por, tegese por, tegesipun por
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org