por

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

por

basa Jawa[besut]

por

  1. pc diuja sakatoge







Kata kunci/keywords: arti por, makna por, definisi por, tegese por, tegesipun por

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.