porèspondhèn

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

porèspondhèn

basa Jawa[besut]

porèspondhèn

  1. (Wl) krama/ngoko juru pakabaran (ing koran).








Kata kunci/keywords: arti porèspondhèn, makna porèspondhèn, definisi porèspondhèn, tegese porèspondhèn, tegesipun porèspondhèn
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.