porod

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

porod

basa Jawa[besut]

porod

  1. êngg krama/ngoko suda, larud;;
Kacocogna karo morod, plorod, porot.







Kata kunci/keywords: arti porod, makna porod, definisi porod, tegese porod, tegesipun porod

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.