poros

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

poros

basa Jawa[besut]

poros

  1. dipêthêti sarta ditata ing conthong utawa ing wadhah kinang (tmr. suruh).








Kata kunci/keywords: arti poros, makna poros, definisi poros, tegese poros, tegesipun poros
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.